1. | Odcinek 1 Eveline poda dania południowokoreańskie. Kalbi, żebra wołowe i tteokbokki, pikantne danie z ryżem. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
2. | Odcinek 2 Eveline przygotuje dwa pyszne dania kuchni tajskiej. Ciasteczka rybne i tajskie curry z bakłażanem. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
3. | Odcinek 3 Eveline gotuje po japońsku. Krewetki tempura w liściach shiso i donburi, japońska wersja poke bowl. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
4. | Odcinek 4 Eveline i Guus Meeuwis przygotowują żeberka iberico z grzybami i sosem z trufli. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
5. | Odcinek 5 Ponownie kuchnia koreańska. Eveline zrobi Samgyeopsal, grillowany boczek i bibimbap – zmieszany ryż. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
6. | Odcinek 6 Dziś kuchnia chińska. Eveline przygotuje rou jia mó, chińskiego hamburgera i pudding ryżowy. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
7. | Odcinek 7 Eveline zrobi słodkie pierożki wonton z dressingiem z kumkwata i laksę, curry z Singapuru. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
8. | Odcinek 8 Kuchnia indonezyjska. Będą frikandele djagoeng, kukurydziane placki i pisang goreng, smażone banany. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
9. | Odcinek 9 Eveline wraz z Merel Westrik przygotuje chińskie sajgonki i pikantne tofu – mapo tofu. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
10. | Odcinek 10 Kuchnia kantońska. Char siu, pieczona wieprzowina nai wong bao i bułka z kremowym nadzieniem. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
11. | Odcinek 11 Kuchnia japońska. Eveline przygotuje tradycyjne dania, będą to ramen oraz deser – mochi. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
12. | Odcinek 12 Japońskie dania – takoyaki, puszyste naleśniki z kalmarem i karaage, smażony kurczak po japońsku. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
13. | Odcinek 13 Przysmaki z tokijskich ulic – herbata boba z ciastkami z dyni i yakisoba, danie z makaronem. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
14. | Odcinek 14 Eveline i Steven Brunswijk przygotują wietnamski naleśnik, bánh xèo, a także hor mok ma prow awn. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
15. | Odcinek 15 Eveline przygotuje tuńczyka tataki z mango, a na deser chińskie naleśniki z puddingiem z mango. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
16. | Odcinek 16 Eveline poda dziś japoński omlet, tamago, oraz yakitori, szaszłyki z kurczaka z sosem teriyaki. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
17. | Odcinek 17 Eveline przygotuje małże po chińsku oraz tarty w stylu Hong Kong, chińskie ciasto z puddingiem. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
18. | Odcinek 18 Eveline przygotuje lemper ajam, indonezyjskie sajgonki, a także rendang ikan, danie z tuńczyka. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
19. | Odcinek 19 Eveline i Nina Warink gotują na parze turbota z imbirem oraz makaron udon z grzybami. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |
20. | Odcinek 20 Eveline poda dania z Filipin – adobo, gulasz z kurczaka i murtabak, danie popularne w całej Azji. | Nederlands | Dansk, Deutsch, English, Français, Greek, Italiano, Magyar, Norsk, Polski, Română, Suomi, Svenska, Čeština | HD |